Petica
Datum
filmski program
Medvedgrad

KUPITE ULAZNICE VEĆ DANAS ZA NAJBOLJI PARTY NA MEDVEDGRADU, BROJ ULAZNICA JE OGRANIČEN!

Povijesna utvrda Medvedgrad svojim zidinama već stoljećima bdije nad Zagrebom, služeći kao podsjetnik na prošla vremena, izletište i dom ”Oltaru domovine“. Konačno je došlo vrijeme i da ovaj povijesni i kulturni spomenik doživi renovaciju te će stoga uskoro zatvoriti svoja vrata sve do 2020. godine. Zato ne propustite događaj ljeta u gradu, jer Fantastic Zagreb film festival još jednom priređuje nezaboravno iskustvo svim ljubiteljima filma pod zvjezdanim nebom s pogledom na predivan Zagreb noću!

Na oba dana tulum počinje već od 19h sa DJ-em powered by Pop Up Summer Garden!

 

Petak 07.07. u 21:15h

U suradnji s našim prijateljima s @Motovun Film Festivala, prikazujemo BAR / EL BAR 07.07 u 21:15h na Medvedgradu! Ovaj sjajan mystery triler s crnohumornim elementima nabrijani je rollercoaster nakrcan iznenađujućim obratima, ludim prizorima i još luđim likovima koji će vas držati u neizvjesnosti do samoga kraja! Malo remek djelo kralja žanrovske kinematografije Alexa de la Iglesije je film koji nemate priliku gledati svaki dan!

Nakon filma slijedi tulum do zore by GRAMOPHONDZIE i OYSHA!

Iza programa ‘Mastering’ stoje dva prekaljena house majstora DJ scene Gramophonedzie i Oysha! U želji da imaju zabavu na kojoj bi puštali muziku samo za sebe i po svom totalno slobodnom izboru, osmišljavaju ‘Mastering’ koji u vrlo kratkom vremenu postaje hit. ‘Mastering’ je projekt predstavljen kroz serijal party-a čiji se koncept zasniva na opuštenoj zabavi, neopterećenoj trenutnim muzičkim trendovima, a s akcentom samo na kvalitetnoj muzici, dobrom “groove”-u i pozitivnoj energiji! Gramophonedzie je ogromni uspjeh postigao singlom ‘Why Don’t You’, koji je od eksperimentalnog projekta prerastao u svjetski mega hit i dospio do 1. mjesta na MTV Dance Chart britanskog MTV-a!

Pod pseudonimom Gramophonedzie Marko Milićević nastupa i radi već više od deset godina. Ogromni uspjeh postigao je singlom „Why Don’t You“, koji je od eksperimentalnog projekta prerastao u svjetski mega hit i dospio do 1. mjesta na MTV Dance Chart britanskog MTV-a!

U svojoj DJ karijeri, Marko je bio podrška brojnim velikim DJ imenima na njihovim nastupima po Srbiji i cijelom svijetu. Bob Sinclar, Junior Jack, David Morales, The Shapeshifters, Basement Jaxx, Tom Novy, Axwell i Roger Sanchez samo su neka od njih.

Marko Milićević je 2015. godinu započeo pokretanjem vlastitog labela “Gramo Recordings”, koji će ubrzo postati mjesto eksperimentiranja za nove projekte, ali isto tako i izlog Gramophonedzie klupske produkcije, njegovih live interpretacija te mjesto na koje su dobrodošli svi producenti istog glazbenog ukusa.

Oysha je pripradnik dobro poznate škole “feel good house” DJ-a. Puštao je s imenima poput Axwell, David Penn, Funkerman, Junior Jack & Kid Creme, Andy Ward, Tommyboy, Xpress 2, Juan Kidd, Milk & Sugar, Lisa Millet, SPIT, Salome de Bahia, Jazzy M, Soul Avengerz, Yves La rock, Beginerz, Daddy’s Groove, Alex Kenji, Seamus Haji, Pete Gooding, Gadjo, Tom Novy, Martijn Ten Velden, Julija Sikora, Weiss (UK), Paji, Josh Butler i mnogima drugima. Bio je i resident DJ u klubovima Dragstor Play, Brankow i barovima Lamartine & Le Petite Bistro, The Tubes, Re-Publika, Plastic, Sound, Mladost … Oysha i danas neumorno svira. Vrlo je tražen, ne samo zbog svojih tehničkih vrlina, već i zbog svojih sposobnosti da napravi odličan tulum i održi ga!

Subota 08.07. u 21:15h

Prikazujemo legendarni STVOR/THE THING! Film koji spada među najznačajnija djela čuvenog Johna Carpentera u kojem je Kurt Russell ostvario svoju najpoznatiju ulogu. Ovaj apsolutni SF horor triler klasik smješten u Antartičkoj znanstvenoj postaji upamćen je i po nezaboravnim creature feature efektima iz najgore noćne more koji i danas izgledaju zastrašujuće.

Nakon filma sljedi tulum do zore by ANGEL ANX!

Uz izdanja na Toolroom, Azuli, Knee Deep In Sound, Noir, 303Lovers, Definitive, Go Deeva … podržan od strane najvećih imena u industriji i svirajući diljem svijeta uz imena kao što su Fatboy Slim, Groove Armada, Eric Prydz, Nic Fanciulli, Axwell, Pete Tong, David Guetta, Roger Sanchez … Angel je jedan od vodećih imena Slovenije zajedno s kolegama zemljacima Umekom i Valentinom Kanzyaniem. Njegovi glazbeni prijatelji Roger Sanchez & Hot Since 82 opisuju njegove najnovije pjesme kao ubojiti techy&jacking, uključene u Amnesia Ibiza, Pure Pacha, Azuli Global … i mogu se čuti na mjestima kao što su Tomorrowland, Ultra Festival, Ushuaia Ibiza, Global Gathering, Sensation White i mnogima drugima.

Cijene ulaznica:

Film + prijevoz – 55 kn
– early bird party 07.07. + prijevoz – 75 kn
– party day of 08.07 + prijevoz – 90 kn

Nadoplata za one koji su već kupili kartu za film:
– do dana tuluma – 50 kn
– na Medvedgradu – 65 kn

Paketi:
– early bird party 07.07 + film + prijevoz – 105 kn
– day of party 08.07 + film + prijevoz – 120 kn

 

Achtung, achtung!

Prijevoz do Medvedgrada je organiziran; oba dana autobusi će sa Šestina (kod crkve) kretati u 19:00 sati i voziti će svakih 20 minuta. Isto vrijedi i za povratak s Medvedgrada, a posljednji autobus kreće u 3:30 sati.

Pozivamo vas na ranije buseve i warm up party od 19:00 sati, a tako ćete izbjeći i gužve!

Medvedgrad sponzori