Petica
Datum
Hot Hot Hot
“Gotham” TV serija o vremenima prije Batman-a

Od izvršnog producenta/pisca Brune Heller-a (“Mentalist”, “Rim”), “Gotham” slijedi uspon jednog policajca kroz opasno korumpiran grad koji je na rubu zla i pripovijeda rođenje jednog od najpopularnijih super heroja današnjice.

Priča se vrti oko pridošlice u policijskoj postaji Gotham City-a kapetanice Sarah-e Essen, detektiv James Gordon je u paru s Harvey-em Bullock-om koji bi trebali riješiti jedan od Gotham-ovih najvećih slučajeva visokog profila ikad: ubojstvo Thomas-a i Martha-e Wayne. Tijekom svog istraživanja, Gordon susreće sina Wayne-ovih , Bruce-a, sada u brizi svog batlera Alfreda, što je dodatno nagnalo Gordona da uhvati ubojicu. Usput, Gordon se mora suočiti sa šefom bande Fish-om Mooney-em, kao i mnogim drugim Gotham-ovim budućim zločincima, kao što su Selina Kyle i Oswald Cobblepot. Kroz vrijeme Gordon je prisiljen formirat nesvakidašnje prijateljstvo s Bruce-om, te je onaj koji će pomoći oblikovati dječakovu budućnost gdje on postaje „Dark Knight“.

Gotham je zaprimio narudžbu za snimanje serijala od Fox-a 5.5.2014. i trebao bi imati premijeru ove jeseni. Što reći osim da jedva čekamo, a vi?

Sve vijesti