Petica
Datum
Hot Hot Hot
Nova Spielbergova dramska SF serija “Extant”

Halle Berry glumi astronautkinju koja je godinu dana provela u svemiru, te se nakon povratka pokušava naviknuti na zemaljski život sa svojim suprugom, Goranom Višnjićem. Višnjić utjelovljuje nadarenog znanstvenika koji je „stvorio“ njihovog sina Ethana. Ethan, naime, nije pravi dječak, već je prototip humanoidnog robota „Humanicsh“.

Ono što je Halle proživjela tijekom misije, kao i zbivanja po povratku na Zemlju imat će za posljedicu niz dramatičnih događaja koji će u konačnici izmijeniti tijek ljudske povijesti. CBS je prilično škrtario oko detalja cjelokupne priče i o tome što će glavna junakinja raditi u svemiru godinu dana, no najavili su emitiranje punih 13 epizoda. Čak ni trailer ne nudi više informacija o samoj priči.

Iako je okarakterizirana kao SF serija, moramo se podsjetiti da u današnje vrijeme jednogodišnji boravak u svemiru teško da se može činiti toliko fantastičnim. Sudeći po njihovim izjavama, čini se da će suradnja proteći odlično: „Samo je jedna Halle Berry i nevjerojatno smo počašćeni što je odabrala Extant kako bi obogatila svoju iznimnu karijeru. Kao i u svim ostalim projektima u kojima je sudjelovala, uvjeren sam kako će i u ovu ulogu unijeti sebi svojstven izričaj i stoga se iznimno veselim radom s njom“, izjavio je Steven Spielberg. „Uvijek sam u potrazi za zanimljivim ulogama i kad vidim ovako složen i kompleksan materijal, jednostavno me samo po sebi navodi da mu se priključim. Oko pet mjeseci ću se imati prilike saživjeti s ovom nevjerojatno inteligentnom i ranjivom ženom, likom, a ostatak godine ću i dalje biti u potrazi za ulogama koje tako snažno djeluju na mene“,otkrila je Halle koja je seriju opisala futurističkim trilerom.

Trailer možete pogledati u prilogu:

Sve vijesti