Petica
Datum
filmski program
SRETAN ROĐENDAN!
The Thing
08.07. u 21:15h
Medvedgrad
Zemlja: SAD
1982, 109min
Redatelj:
John Carpenter
Uloge:
Kurt Russell, Wilford Brimley, Keith David
Žanr:
SF, mystery, horor
Official Trailer
Sinopsis: Legendarni STVOR/THE THING! Film koji spada među najznačajnija djela čuvenog Johna Carpentera u kojem je Kurt Russell ostvario svoju najpoznatiju ulogu. Ovaj apsolutni SF horor triler klasik smješten u Antartičkoj znanstvenoj postaji upamćen je i po nezaboravnim creature feature efektima iz najgore noćne more koji i danas izgledaju zastrašujuće.


Nakon filma slijedi tulum do zore by ANGEL ANX!Uz izdanja na Toolroom, Azuli, Knee Deep In Sound, Noir, 303Lovers, Definitive, Go Deeva ... podržan od strane najvećih imena u industriji i svirajući diljem svijeta uz imena kao što su Fatboy Slim, Groove Armada, Eric Prydz, Nic Fanciulli, Axwell, Pete Tong, David Guetta, Roger Sanchez ... Angel je jedan od vodećih imena Slovenije zajedno s kolegama zemljacima Umekom i Valentinom Kanzyaniem. Njegovi glazbeni prijatelji Roger Sanchez & Hot Since 82 opisuju njegove najnovije pjesme kao ubojiti techy&jacking, uključene u Amnesia Ibiza, Pure Pacha, Azuli Global ... i mogu se čuti na mjestima kao što su Tomorrowland, Ultra Festival, Ushuaia Ibiza, Global Gathering, Sensation White i mnogima drugima.

Cijene ulaznica:

Film + prijevoz – 55 kn
Party day of 08.07 + prijevoz – 90 kn
Nadoplata za one koji su već kupili kartu za film: – do dana tuluma – 50 kn – na Medvedgradu – 65 kn
Paketi: Day of party 08.07 + film + prijevoz – 120 kn
Prijevoz je osiguran iz Šestina - Medvedgrad - Šestine
Prijevoz je osiguran iz Šestina - Medvedgrad - Šestine

Prijevoz do Medvedgrada je organiziran; oba dana autobusi će sa Šestina (kod crkve) kretati u 19:00 sati i voziti će svakih 20 minuta. Isto vrijedi i za povratak s Medvedgrada, a posljednji autobus kreće u 3:30 sati. Pozivamo vas na ranije buseve i warm up party od 19:00 sati, a tako ćete izbjeći i gužve!
Bio: John Howard Carpenter je rođen u Carthageu u New Yorku. Njegova se obitelj preselila u Bowling Green u Kentucky gdje je njegov otac, profesor, vodio glazbeni odjel na Sveučilištu u Zapadnom Kentuckyju. Pohađao je Sveučilište u Zapadnom Kentuckyju te potom Filmsku školu USC u Los Angelesu. Počeo je raditi kratke filmove 1962., a 1970. je osvojio Oscara za kratki igrani film "The Resurrection of Broncho Billy", koji je napravio za vrijeme studija na USC-u. Carpenter je osnovao bend sredinom 70-ih koji se zvao "The Coupe de Villes", u kojem su bili i budući redatelji Tommy Lee Wallace i Nick Castle. Od 1970-ih imao je brojne uloge u filmskoj industriji uključujući onu scenarista, glumca, skladatelja, producenta i redatelja. Nakon filma "Dark Star" (1974) režirao je klasične horror filmove poput "Noći vještica" (1978), "The Fog" (1980) i "Stvora" (1982) te priznate znanstveno-fantastične priče poput "New York 1997" (1981), "Starman" (1984), "The Fly", "Naked Lunch" i "The Crash".